View Single Post
Old 25-08-2006, 03:31 AM   #112
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Quote:
Originally Posted by MUzzY
Nemoj vise, molim te!

I sad da se vratimo na pricu o ukusima ...
Mislio si da će to tek tako proći

Quote:
@Dule,ako mi opet bude trebalo prosvetljenje(muzicko,naravno)ja cu ti se obratiti,ipak si ti kompetentniji po tom pitanju,mora se priznati
Ima to veze sa svačim, od psihologije masa do toga ko je popularan na kom delu zemaljske kugle a ne sa muzikom (jer da su recimo legende RUSH pravili ovde koncert bilo bi hiljadu ljudi i niko ne bi znao ni jednu pesmu, i verovatno bi neko kometarisao kako je bilo dosadno, a idi pogledaj Rush In Rio DVD kako izgleda maleni koncert u Riu pred prepunom marakanom... Koliko tamo staje, preko 100 000 ljudi, tako ne?to?) To ?to bi ovde bilo malo ljudi i niko ne bi pevao ne bi značilo da su Rush smor nego da smo mi smor i da pojma ne znamo. ( btw kad već pričamo o obrazovanju, pogledaj dotični dvd ili divX ?ta već, sjajan, ali SJAJAN 'cert)

Quote:
A,sto se ukusa tice,ako mislis na one precenjene domace bendove,tu imam slicno misljenje kao I Arthur.Ne da ja ne volim Van Gogh,ali iskreno su mi dosadili,a i Djule mi nije omiljeniji lik!
Pazi kad ne mislim na njih. Nemam ni jedan domaći CD da mi nije poklonjen. Mislim da smo bili ok 80-ih, a ne volim pa apsolutno ni?ta ?to se mo?e videti na domaćim top listama osim mo?da par stvari (eto Marčelov album mi je gotivan recimo) pa mi onda sve dođe kao precenjeno. Niko nema dobre pesme, kao čuje? ne?to i vauuuu hit!
?to ti se ne sviđa Đule, ba? je fin i sjadak
Dushan_S is offline   Reply With Quote