View Single Post
Old 25-08-2006, 01:01 AM   #8
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: MY milkshake brings all the boys in the yard!! :D

Quote:
Originally Posted by Jan
Nisam mnogo slusao Kelis,ali znam da je ona zena Nasira Jones-a AKA NAS...jedan od najpoznatijih svetskih hiphop zvezda ako trenutno i nije najbolji mc na planeti...Kapiram da samim tim da je ona misses Jones dovoljna stvar da se probije,i plus potpisivanje Neptunsa na njenoj pesmi...

Kelis je bila zvezda i pre "ljubavi" sa Nasom! Doduse, nikada mega zvezda, ali obzirom da je 80. godiste, a da je 1. album snimila pre 5 i vise godina... Secate se pesme "I hate U so much right now"... Dobro je i to sto je bilo... A Nasa realno vec dugo nema na mapi... Po meni, posle One Mic nema vise sta da trazi na sceni, iako za mene ostaje jedan od najjacih vokala repa posle Rakima! Ok, ko zna, tu je Farel pa mozda i dozivi "reinkarnaciju"...

Mislim da je ovaj drugi faktor zavni Farel bitniji za ovaj skorasnji uspeh mladjane Kelis... Mnogo bitniji od braka sa polu-zaboravljenim (sem za fanove, pa i mene licno) Nasom. Farel joj je napucao nekoliko jako, jako dobrih stvari! Meni je Kelis Ok, stvarno... Trick me je mrak stvar i zvuci do jaja!

Pozdrav...
perun is offline   Reply With Quote