View Single Post
Old 24-08-2006, 04:58 PM   #109
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Naravno, ja sam oduvek rad da prosvetljujem. Nikakvih problema nema, samo pitaj! Šta treba?

A normalno da mi smeta kad se kaže da koncert nije valjao a argumenti su takvi da se po istim argumentima može dokazati da je Ceca za 10 klasa bolja od Whitesnake-a. Kako je bilo na Ceci i šta svi kažu? Bio je bolji zvuk, a sjajni muzičari. Više razglasa u vataži. Koncert je duže trajao. Više je ljudi bilo. Bila je bolja organizacija. Ljudi su znali sve pesme od početka do kraja i pevali zajedno sa njom, čak se i plakalo, a ne ko na Totou i whitesnake-u, ništa ih ne razumeš, ne pričaju srpski. Eto to su argumenti koje su "Prijatelji koji su bili tamo" naveli. Znači Ceca je naj naj, Whitesnake duva u frulu, i to je tehnički dokazano... To što se tiče argumenata

A što se tiče komentara ljudi, od nas petoro koji smo zajedno otišli, niko sem mene ne zna ceo opus Toto-a, (a i ja sam jedva slušao nekih par starijih albuma) i niko se nije bunio, dapače.

A konačno "Dobar provod" i "Bilo je super" su posledica toga da se svi parametri poklope, radilo se o koncertu ili o žurci i izlasku na splav. Ako se gleda tako, onda je bolje otići na Black Panters-e jer će tamo da sigurno bude ludilo. Ko je išao na Toto zato da vidi kvalitetnu svirku i čuje pesme koje je zaista slušao kući, taj se nije razočarao. Imam sve od njih što postoji na videu, i tako kako je recimo izgledao koncert u Amsterdamu 2002 osim što je bilo naravno više ljudi, ništa mnogo lošije nije izgledao ni ovaj koncert. Nego su ljudi Džudže. Svi su hvalili koncert Metalike kako je bio do jaja a Metalika ispadala iz ritma i zvuk je bio onako na momente. A Kiss koji su doveli kompletan stage show svojevremeno ali nemaju publiku ovde, ili Living Colour zato što ih malo ko pamti su nebitni. Ljudi ne razlikuju šta je kvalitet sam po sebi, a šta je doživljaj... Na metalici je bilo super jer je atmosfera bila super, lože se na taj bend, željni su, znaju sve pesme, i to je to, ali ne zato što je bend morao da uradi nešto izuzetno da bi se ljudi tako osećali. Da se ljudi lože samo na formu, umesto na sadržaj, to ne valja (iako je mnogo češće upravo tako, na žalost). Onda je Mozart sranje jer nema bengovanja na koncertima i suvi led i eksplozije se retko dešavaju, a raja ne peva sa simfoniskim orkestrom u horu. Dosadan Mocart brate!

Jel dosta prosvetljivanja?

Last edited by Dushan_S; 24-08-2006 at 05:00 PM.
Dushan_S is offline   Reply With Quote