Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Ma znam ja ?ta on čeka. Da se otvori grana za Evropu (kad evropljanin samo mora da plati po?tarinu, paket mu stigne na vrata, nema carina, poreza i sl.). Pa će biti mala rasprodaja ovih stvarčica koje u HR nema tko da kupi (po realnoj europskoj cjeni), a vani svi luduju za njima. Na kraju će ostati samo bijeli zidovi u stanu, a Rogina će mahati iz limuzine, dok će ekipa iza trčati da im dobaci koju kovanicu. 
|
Nije bas tako... Poznajuci njega, njegove planove i kolko je lud......

, taj demon je totalno odlucan da to sve poveze u jedan mocan elektronski studio. To ce se uskoro i desit kako je zapeo... Prije ce bit, ako se otvore granice, da ce dolazit ekipa odozgo snimat po malo povoljnijim cijenama... Sto se tice tog studija ja navijam za Roginatora. Nema bas puno mjesta sa onolko krame na okupu,a i covjek zna radit s tim.
Quote:
Originally Posted by Don Solaris
@Hrvoje: Imam jednu malu molbu. Htio bih semplirati choir i string na VP-330 koji ti ima?. Zbog toga ?to su pre genijalni. To je 10 minuta posla maks, imam opremu, sve je automatizirano. Jel se mo?emo dogovoriti jedan dan? Doslovno je 10 minuta posla - isprobao sam na drugim spravama. Ak treba ja platim u pivama.
|
Nema problema dojdi i sampliraj, makar je Babic to vec ucinio pa mozes i od njega uzeti samplove.