Ja sam vam lepo rekao, imate demo-e na njihovom sajtu, pa preslushajte, i mogucje je da je neko na KVR-u uradio neku stvar a da je koristio A2. Nisam cuo nesto sto bi mi se dopalo, bar ne vise od POD-a. Clean/ovi i poluprljave farbe su ok, prolazi, napucane distorzije opet ne valjaju kao i kod ostalih soft-simulatora. Dakle ne mislim da je prica o lisici i grozdju adekvatna jer pretpostavljam da bi se od svih ljudi na ovoj planeti koji su kupili taj sim (ukljucujuci i onog koji je radio demo-e) pojavio valjda neko ko bi se snashao i napravio svemir farbe, ako je to mogucje. Opet , ja sam vishe zainteresovan za high gain boje, jer ovo sve ostalo mozhe da se dobije i na druge nachine i nije tako problematichno.
Quote:
Za tu bajku nisam chuo a verovatno i ostali chlanovi foruma
dok za basnu jesam.
|
Chuj, ako bi ti voleo to da imash i tebi se svidja ono shto si chuo iz mp3 demo-a, super. Neko voli vanilu, neko chokoladu. Ako se ti lozhish na neku ribu a dvojca ortaka kazhu da je ruzhna, to ne znachi da su oni u fazonu kiselo je grozhdje jer ne mogu imati tu ribu, nego da mozhda jednostavno to nije njihov tip ribe... Ili si jednostavo ti u tripu a riba je stvarno ruzhna.
Amplitube 2 sa druge strane (koliko god ja mislio da koshta previshe i da se sa freeware-om i malo dobre volje mozhe sve to dobiti) mozhe zaista da ispuni sve potrebe nekom kome ne treba specijalno vrhunska distorzija, u to sam siguran i za takve potrebe je ova "sprava" sjajno reshenje, naravno.