View Single Post
Old 24-08-2006, 03:03 AM   #3
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: MY milkshake brings all the boys in the yard!! :D

Nisam mnogo slusao Kelis,ali znam da je ona zena Nasira Jones-a AKA NAS...jedan od najpoznatijih svetskih hiphop zvezda ako trenutno i nije najbolji mc na planeti...Kapiram da samim tim da je ona misses Jones dovoljna stvar da se probije,i plus potpisivanje Neptunsa na njenoj pesmi...Trenutno sta Neptunsi i Pharell Wiliams potpisu to je hit,pa bilo to po ljudima nekvalitetno ili kako god...Ali je cinjenica da je Pharell jedan od svetski najskupljih producenata,a kako znam sto se tice R'n'B i hiphop muzike on jeste najskuplji,ako je informacija koju ja imam tacna jedan njegov instrumental kosta 300 000$...sad ono

EDIT:E sad,subjektivna je stvar kolko se kome njihov rad svidja,ali Neptunsi imaju jaaaako prepoznatljiv zvuk i to je to...Snoop Dogg-ov najnoviji album je radio Pharell,a pre toga je Snoop-u radio Dr.Dre,a ovaj je bio u njegovoj kuci,vise nije,verovatno za to postoje razlozi...BTW Snoopova stvar "Drop it like it's hot" je bila MEGA hit,meni se licno ne svidja jer je cela stvar sastvaljena od jednog ritma i jednog synth-a koji ulazi na pauzama u aranzmanu...ali stvar je bila hit pa sad sta je tu je))

Last edited by Jan; 24-08-2006 at 03:07 AM.
Jan is offline   Reply With Quote