View Single Post
Old 23-08-2006, 11:59 AM   #10
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Ne zavaravajte se!

Quote:
Originally Posted by Moritz
Gresis, nazovi ih menadzeri, posrednici ili nesto trece "KONTAKTI" ce i dalje biti nesto najvaznije ako zelis da napravis neku karijeru. Podrazumeva se da svoj posao radis jako dobro i da postoji potraznja za tobom da bi uopste mogli i da pricamo o bavljenu ovim poslom van domena "PROFESONALNOG AMATERIZMA".
A kad vec postanes velicina, to ti i nije vise toliko potrebno....mada i od takvih velicina postoji veca velicina koji su uvek potrebni nekome. Nadam se da me razumes sta sam hteo da kazem .

I dalje ce biti najbitnije koga poznajes! Mislim, nema sanse da dobijes neki posao da radis ako si sranje i ako niko ne zna koliko si dobar (ako si uopste), ali ima mnogo dobrih koji se guraju za sve manju kolicinu muzike!
Ako se ima mogucnosti (ima se za racune, stan i hranu) onda treba gurati dok ne ubode!
Ne znam da li ste culi za lika koji se zove Scott Storch. On je Dre-u radio aranzmane / svirao klavijature / co-komponovao, itd...dok nije malo izgradio ime (2-3 goine). I sad SAMO 5 godina odkako ga je napustio je jedan od najvecih RnB producenata u Americi - nema za koga nije radio. Bijonci je uradio 3 singla sa zadnjeg albuma, 50 Cent, ...ma svi..i pri tome za tih 5 godina zaradio sitnih $70.000.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evo pa citajte malo
http://www.rollingstone.com/news/sto...ageous_fortune
DaBear is offline