Quote:
Nemoj da pricash... Stvarno? Mislim da se niko sem tebe samog nece sloziti sa tobom samim! Hahaha, ima i te kako... U Londonu si sigurno bio mlad i napaljen, a i sta god da si radio tamo, uglavnom si gledao kako neko treci to radi! E, da si ostao jos 6 godina, mozda bi mi pricao kako izgledas miksati u Abbey Roadu. Bez ljutnje, ovo nije nikakva provokacija...
|
Perune, cemu spustanje na licni nivo, i zajedljivo ponasanje? Znam da ne mislis nista lose ovim, ali mnogi cete pogresno shvatiti (znam takodje da cak ni Maxu nije najprijatnije slusati te na ovaj nacin, iako je upoznat sa tvojim malo srdacnijem

temperamentom)
Quote:
Max, ne shvataj ovo kao prepucavanje, ali unositi ovoliko filozofije u jedan sasvim subjektivan proces je budalastina... Svako ima svoj trip i svoje navike. Ponavljam, ne radimo na istom principu, ne bavimo se istom muzikom, pa je i to nemoguce porediti. Svakako, dovoljno smo naslusani i kreativni, nadam se, da znamo kada je nesto ispalo kako treba, a kada nije...
|
Obojica pretjerujete (po mom misljenju koje ne mora da je apriori tacno), ali mi se cini da ti malcice pretjerujes vise (ne u tome sto tvrdis, vec u nacinu na koji iznosis tvrdnje).
Ne zelim da zalazim u diskusiju sta i kako (djelom zbog manjka vremena, a djelom i zbog toga sto mislim da ovu materiju ipak poznajete bolje) vec samo zelim da doprinesem opste boljoj atmosferi (ok, jesam samo tebe "popravljao", ali iskreno Max je u svemu ovome malo korektniji diskutant, i u tome ce se sloziti mnogi)...Nadam se da ne radim jalov posao

.
@ Manley
Mudro zboris