Thread: dr dre?
View Single Post
Old 22-08-2006, 10:00 PM   #10
strasni zmaj
Member

strasni zmaj's Avatar

Default Re: dr dre?

Quote:
Originally Posted by DaBear
Jedan od onih studija je Eminevov....za njih je to sitnina. Jednom kupi sve sto treba i radi posao!! A monitori (oni veliki su do jaja) ko razglas u klubu!!! Kad sam boravio kod Stock Aitken & Watermana po studijima, oni su imali u jednom studiju isto razglas iz diskoteke! Mega da se proverava kako radi miks u diskotekama!!

A da imam pare i ja bi sve ovo pazario!! Pa i vise, jer ne bi mogao da se odlucim sta da izostavim!!!

A sto se tice Eurodeska - ja sam moj prvi veliki remiks (koji me postavio na mapu, sto kazu!) Gloria Estefan - Dont Let This Moment End (Messy Boys Mix) Epic Usa - Billboard Dance Chart No.2 -uradio na Eurodesku !!
(I M People, i Donnu Summer i 2 Bob Marlija!!!) sve na Eurodesku, pa ti vidi...
lako moguce. eminem je dreov djak. ako se ne varam dre je eminemov producent. da nije drea, nebi bilo ni eminema.

inace sve sto posjedujem je behringer djx 700 i vmx 300 za djelove
gledam da nabavim pioneer djm 600 jer djx 700 je stvarno losa kopija, ma da ne valja mjesati studijsku opremu sa djing opremom, ali princip je isti, ne?
...a eurodesk, eee gledam ga sa stovanjem! opcenito mi se svidja uho u zutom trokutu. prava firma!
strasni zmaj is offline