Quote:
Originally Posted by perun
Nisi me dobro razumeo... mOn kao on nije predvidjen za "budzenje" vise instrumenata ili grupe odjednom. Ok?
|
Da ,lako je pogresno razumeti kad se napise ...... u pravu si ....koristili smo ga na individualnim instrumentima kao i 1178 za paralelnu kompresiju ( britanci ga vole ) ....
Quote:
Ok, i ja sam se druzio godinama na fotkama, ali eto, od skora i uzivo.
|
Jooooj .... nadam se da se opet pogresno razumemo .... ne na fotkam .... radio sam na njemu 3 - 4 godine ... U svakom slucaju NAJDOBRONAMERNIJI savet da obratis paznju o suzenju koje radi .... ranije su radili dosta uske mixeve pa kompresor kao kompresor rasiri ..... ali vec neko vreme mi se desava suprotno
Quote:
Znam i ja sam! Ti na Parisu, ja na Pinnacle-u!!! Hahaha... 
|
Zezaj , zezaj

..... radio sam na velikim mix pultovima ( a presrecan sam sto radim u kompu samo zato sto ne moram da namestam stolove na mix od pre 3 dana , smucilo mi se to

) ...... btw ..... ja sam jos uvek na Parisu , doduse samo kao konverterima ..... stara ljubav zaborava nema
Quote:
I meni, vise desetina puta! Ali generalno, uvek glasam za farbu, ako je potrebno dodati je!
|
stvar izbora ...... poshtujem
Quote:
Da pricas o aranzmanima, verovao bih ti... Ovako, mislim da haluciniras! Ja to ne mogu i ne zelim da izjavim, bez obzira na "potraznju" koja godinama postoji za nama... Ali, suvise pretenciozno zvuci, ok? Svejedno.
|
Ne pricam o aranzmanima ..... to mi je uvek i najtanje .... zato sto ih ne radim .... a sto se tice mixa .... daj mail , poslacu ti jedan mp3 sto sam ga skoro radio ..... ima ga i u radnjama ali mi se nije svideo post , pa ti saljem moj mix bez posta
Quote:
E, tu si se zajebo! Da tako ide, ni mi ne bi spucali ovoliko novca nakon dugogodisnjeg "digitalnog" rada! To je vec preterano....
|
stvar stava ..... poshtujem
Pozdrav!!!