View Single Post
Old 22-08-2006, 09:42 PM   #54
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Primena Master Buss kompresora

Quote:
verovatno ipak ima ..... poneki studiji na Abbey roadu imaju i po 12 ovih macana ....... i koriste ih sve .... razlog mora da postoji ....
Nisi me dobro razumeo... mOn kao on nije predvidjen za "budzenje" vise instrumenata ili grupe odjednom. Ok?

Quote:
Demonstracija mi nije neophodna jer sam se " druzio " sa njim 3 - 4 godine , a ti se druzis od skora .... nadam se da ne gresim , ako gresim i ako si radio duze .... izvini
Ok, i ja sam se druzio godinama na fotkama, ali eto, od skora i uzivo.

Quote:
Naravno da sam ga probao .... ako pazljivije citas , napisao sam da sam zadnjih 5 godina u digitalnom okruzenju .Pre toga sam bio na analogniim spravama .
Znam i ja sam! Ti na Parisu, ja na Pinnacle-u!!! Hahaha...

Quote:
slozicu se sa onim prvim ..... koju i kakvu ..... koji kompresor je potpuno irelevantno ..... desavalo mi se da pored 10 odlicnih kompresora u studiju iskoristim softwareski jer mi najvise prija
I meni, vise desetina puta! Ali generalno, uvek glasam za farbu, ako je potrebno dodati je!

Quote:
Ako imam dobrog artistu ..... stajem na crtu ...... da ne stajem , ne bih se ni bavio ovim poslom

Da pricas o aranzmanima, verovao bih ti... Ovako, mislim da haluciniras! Ja to ne mogu i ne zelim da izjavim, bez obzira na "potraznju" koja godinama postoji za nama... Ali, suvise pretenciozno zvuci, ok? Svejedno.

Quote:
mislim da uz dobrog artistu mogu da isteram mix kao i ljudi o preskupim studijima i mislim da radi covek a ne oprema .

E, tu si se zajebo! Da tako ide, ni mi ne bi spucali ovoliko novca nakon dugogodisnjeg "digitalnog" rada! To je vec preterano...

Quote:
Ti si sigurno momak koji dosta zna , koji je u toku i koji se informise .... cenim tvoje znanje ali mislim da nije uslovljeno spravama koliko kreativnoscu . O ukusima necu raspravljati , ali ako neko uradi 250 aranzmana , taj je svakako kreativan .....

Hvala ti. Sprave ionako tek od skora "spavaju" kod nas! Mislim, ove, kao, zajebane!

Quote:
Ako mozemo da nastavimo konstruktivno ok , ako ne opet kazem , odgovori na pp a ja cu pobrisati sta sam napisao
Nista nemoj da brises, usli smo u raspravu, konsruktivnu ili ne, ali smo razmenili neka iskustva i misljenja. Meni je sve ok. Ponavljam, bez ljutnje! Nema potrebe da nastavimo... Otisli smo i predaleko!

Pozdrav!!!
perun is offline