Thread: dr dre?
View Single Post
Old 22-08-2006, 08:52 PM   #8
strasni zmaj
Member

strasni zmaj's Avatar

Default Re: dr dre?

Quote:
Originally Posted by balthazaar
ja licno mislim da su ovi dzinovski mikseri jedno obicno preseravanje i,oprostite na izrazu,kurcenje!

Nikad, ali bas nikad ovaj mikser nece biti u potpunosti iskoriscen...ne vjerujem da bi mocart kad bi bio ziv napravaio kompziciju za koju bi trebali svi oni silni kanali i citava ona grdosija, a kamoli Dr Dre koji pravi beatove za rap i u kojima, ne vjerujem, da iskoristi vise od 7-8 kanala-maksimalno deset...jbg to je neko moje licno misljenje...i spreman sam da garantujem da bih ja za, deseti dio novca koji je ulozen u ovaj studio, napravio studio iz kojeg zvuk uopste ne bi bio puno losiji, a mozda ni malo...ma ja bih za 10 000 e napravio studio koji ne bi zvucao nista losije i mozda bi mi i ostalo kesa da proslavim otvaranje
a cuj stari, to ti je vjerovatno pimp my studio spika. znas da vole pretjerivati u svemu. auti do bola, kile i kile zlata, mrak komadi. obleka, spika... zasto ne i studio sagraditi stani-pani. ne zamjeram nikom. i ja bi da mogu. za pocetak eurodesk i impreza, a kasnije cemo lako.
strasni zmaj is offline