Quote:
Originally Posted by balthazaar
i spreman sam da garantujem da bih ja za, deseti dio novca koji je ulozen u ovaj studio, napravio studio iz kojeg zvuk uopste ne bi bio puno losiji, a mozda ni malo...ma ja bih za 10 000 e napravio studio koji ne bi zvucao nista losije i mozda bi mi i ostalo kesa da proslavim otvaranje 
|
Da je DRE ime napravio zahvaljujuci opremi, mozda bi i bilo tako!? Ali nazalost, za prethodnih 20 godina, koliko je u "igri", dokazao se i u mnogo gorim uslovima, mozda i od tvojih... Svejedno, mikser od ovoliko kanala ima svoje prednosti i mane... Naravno, mnogo vise prednosti. Return svakog efekta ima svoja 2 kanala, inserti idu svaki na svoj, pogledaj koliko imaju outboarda. Vecina sprava i nije za ukras! Pretpostavljam. Sve to ima smisla...
A za 10000 bi svakako mogao da kupis par solidnih monitora, dobar Amp i jedan solidan CD player. Ne bi moao da napravis otvaranje, jer bi u tom slucaju ostao bez akustike, ali eto... Jebes otvaranje, zavrsis akustiku, upalis taj sistem, pustis Drea sa CD-a i VIDI!!! To je taj zvuk!!! Dobio si Drea u svom studiju, zvuci do jaja i ti si presrecan!?
Uhhhh... eto... ti pametan, a svi budale! Zamisli...