View Single Post
Old 21-08-2006, 02:47 PM   #137
Don Solaris
Pro Member

Post Ping: D.Rogina

Quote:
Originally Posted by roginator
evo mene
Vidi, vidi, pa to je Rogina. Pozdrav prijatelju. Ovdje ... hmm .. 1996-te sam ti prodao Atari 1040 (za tvoj studio sa DJ Fresh Jay-em), nakon toga si mi ti prodao Juno 106 i Matrix 6. Sada vjerovatno znaš koji sam

Nego, prijatelju duguješ mi dva FM časopisa, nisi mi ih na kraju nikad vratio, a nisu moji. Ehhh....

Jel još živiš tamo u gajnicama? Znam da sam zadnji puta putovao valjda sat vremena do tebe.... tj išli smo zajedno, bio je i moj frend, koji je pak s tvojega starog kvarta (Savica) i ti si mu (kad je on bio klinac), bio rukovodioc. . Znaš ono, cvrene marame, plave kapice i Damir "Rukovodioc" .... hehehe

Da stvar bude zanimljivija, on je meni prije mjesecima pričao o "jednom dečku koji ima Moog" i tek sam ja kasnije posložio kockice i skužio da si to zapravo ti. Mali svijet..... On ti zapravo pozna tvog brata, tako da ni on nije znao da je Moog zapravo tvoj (on je mislio da je od tvog buraza). BTW nisam te več dugo vidio na kvartu (Savica). Zadnji put smo se sreli pred mojom firmom tamo u C. Zuzorić.

I daj nemoj sada da se ne javljaš. Poslao si tamo na Harmony Central jedan post i onda tri godine ništa.

BTW Imam i ja brdo opreme, ali digitalne - znači samo smeće. I samo 2 analogije. Češ prodavat onaj JD-800? Pitam onako.....to je lijep synth za na zid (ionako imam JD-990).

Pozdrav,
Tomislav
Don Solaris is offline   Reply With Quote