View Single Post
Old 18-08-2006, 09:31 PM   #39
StOrMtRAnCe
Junior Member

Default Re: Domaca elektro/texno/hauz/psi ekipa

Quote:
Originally Posted by Sandzama
Dobrodosao! StOrM (mada sam i ja nov )
Ja, licno, koristim sta mi padne pod ruku/uvo...inace mislim da je IDEJA naj bitnija...a soft/hardwer manje-vise. Retko koristim samplove/loopove. Uglavnom cukam svoje pesmice koristeci Cubase sa nekim softsynths-ima. Ranije sam koristio Synapse Orion jer je meni, kao pocetniku, bio naj laksi za kuckanje...
Inace, slusam isto tako sve sto mi padne pod uvo...(sto rece jedan ortak od Miroslava do Vivaldija)

Mozda je malo off...ali eto.

Pozzz!
Pa naravno da su sluh i ideje naj bitnija stvar kod muzike,meni to nije problem... samo nikad nisam radio na nekim malo ozbiljnijim programima... uglavnom sam mixovao muziku... jedno vreme sam koristio ableton live dok nisam uzeo mixetu.
koji bi mi vi program preporucili za pocetak u kome mogu da stvaram svoj zvuk,jer stvarno je lakse da krenem od naj jednostavnijeg pa polako hehe dosta njih mi je preporucivalo reason ali ni on nije bas jednostavan. radio bih na njemu nego mi se bio zeznuo komp pa sam morao dosta toga da obrisem samo sam radio na mixingu preko mixete kuci. svaka pomoc i informacija od vas iskusnijih je dobro dosla ! pozZ
StOrMtRAnCe is offline   Reply With Quote