View Single Post
Old 18-08-2006, 09:18 AM   #93
sasa.ivkovic
Member

sasa.ivkovic's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Quote:
Originally Posted by mandrak
Moze se njih i slušat i ne.... i raspravljat o njihovim pjesmama ali su oni svaki pojedinačno snimili više albuma za druge svjetske njuške nego mnogi studijski glazbenici vani... i s te strane ih poštujem i cjenim.
Pozdrav
Apsolutno se pridruzujem komentaru.
Inace ja sam vatreni obozavalac muzike i pogotovo zive svirke grupe TOTO . Da bih izbegao mogucu pogresnu klasifikaciju, da kazem da nikad nisam ni pokusao da sviram kao oni, mada my computer name is TOTO!
Ono poredjenje sa Duran-ovcima je u najmanju ruku smesno. Pa, Duran je grupa u kojoj niko ne bi smeo da se nazove sviracem. To je verovatno proizvod pederskog lobija koji je u to vreme lansirao i Boy George-a. TOTO je mozda (pre)potcenjena grupa zbog nedostatka prave konkurencije u tom zanru.
Sto se tice necije konstatacije da je Toto asocira na grupu Neverne bebe - ni sa tim se ne slazem. Ljudi sviraju razne svetske pop-rok hitove i to kako! Svaka cast. Izmedju ostalog, slucajno sam zapamtio da su u svom repertoaru u Budvi '94. imali i Come undone od Duran duran ! Naravno i Toto i Clapton i Cocker i Floyd itd, itd...Sad,...bice mnogo popularni ako snime duet sa Verom Matovic, npr.

Last edited by sasa.ivkovic; 18-08-2006 at 09:46 AM.
sasa.ivkovic is offline   Reply With Quote