View Single Post
Old 18-08-2006, 01:56 AM   #90
Aleksandrija
Member

Aleksandrija's Avatar

Default Re: TOTO - najprecenjeniji band ever

Ne znam da li je neko od vas bio na koncertu,ja nisam,ali sad dobih utiske sa koncerta!Zapravo,bar po misljenju i utiscima,jel, te osobe koja mi je poslala taj mini izvestaj-koncert je bio prilicno dosadan,poseta relativno slaba-kazu oko 5000 ljudi,mada je,kaze,delovalo kao da ima i manje.Izmedju ostalog,organizacija je totalno zakazala(doduse za Sky music je ovo verovatno prvi veci koncert,pa im se moze oprostiti),repertoar pesama slab,izuzev svakako Hold the line,koju su,kaze,zaista fantasticno izveli,Rossan-u...
Naravno,kao i na koncertu Whitesnake(na kojem sam bila),obezbedjenje su bila ona goveda iz Doma omladine,koja ni onda, a izgleda ni sada nisu umela da procitaju na akreditacijama da si novinar!Sve u svemu,nije bilo dozvoljeno snimanje,one gmazine iz obezbedjenja nisu odobrile ni snimanje u trajanju od tri pesme ,kao sto je bio slucaj na koncertu WS.
Da,ne kritikujte WS!Njihov koncert je bio vrhunski,ono sto je ovoj publici trebalo,da se podseti malo sta je to bila dobra muzika.O tome svedoce i utisci,ne samo moji,vec i drugih koji su bili na koncertu.
Eto,tako.