Quote:
Originally Posted by roginator
imam desetak cem 3340 syntheva..
|
da mogao bi vec neke od njih i popraviti.. stalno hocu da cuejm taj memorymoog..
Quote:
kad cujem JD 990 koji bolje zvuci od Super jupiter...
|
kruske i jabuke.. ono u cemu je JD dobar nijedan analogac nema sto traziti, isto tako ono sto MKS80 radi dobro jednostavno nije moguce da dobro zazvuci na JD-u. ako ciljas na padove, slazem se, mks80 nije pad synth.. ali to si znao i prije. pa nije ni Prophet5 rev3 za to - najgori sint za padove ikad, ali je svejedno legenda u onom sto radi dobro.. sve je stvar prave aplikacije.
Quote:
makar ja mislim da je sound JP4 bolji od JP8,
|
meni se isto svidja jp4, isto sam razmisljao da bi jp4 sa dva oscilatora i po dve envelope bio killer ali.. opet nebi zvucao kao jp8. imaju razlicite oscilatore. jedan ima cistocu, drugi svilu. ali, kad nabavis jp8 (znam da zelis vec dugo) onda cemo nastaviti tu nasu omiljenu diskusiju..
Quote:
MISLIM DA CE MKS 80 I MPG 80 USKORO DOBIT NOGE IZ MOG STUDIJA...
|
nije to sint za taj stil mjuze koji ti radis. za to odavno imas sve sto ti treba prophet5, obxa i linn/dx. ali kad oces sve.. i sto ti treba i sto ti ne treba. poznata bolest, kod nas klavijaturista.
sta se sad zalis, znao si vrlo dobro kako zvuci, jos si me pilao da ti ga prodam kad sam se premisljao.. ali MORAO si ga imat. pa eto ti sad..