View Single Post
Old 15-08-2006, 11:10 AM   #36
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: KORG OASYS haknut ?

Quote:
Originally Posted by DaBear
Ama ljudi...sto volite da se raspravljate oko gluposti!!!???
Gde je tu muzika?? he,he,...
Ja sam imao brdo starih sintija (odrastao na CV / GATE sintijima!! - Od Roland MC4B sequencera - 4 mono linije (!), System 100M, Kobol-a, pa sve po redu..) Besmisleno...kad provuces sint kroz neki pre-amp, compress ili filter, vise se ne zna da li bio analog ili vst ili sta vec. Kad sedne u pesmi - isto! Cemu sve ovo gubljenje vremena...? Filozofije o tome..? Alo !!

Svi se nesto hvale, a onda bace neki snimak da se cuje na forumu - a ono sve zvuci ko GM midi - ili sve preset zvukovi ??????

Vec sam 3 puta pomenuo na ovom forumu - VINCE CLARKE -covek sa jednom od najvecih kolekcija analognih sintija na svetu - JE PRESAO NA SOFT SINTIJE !!! To moze mnogo da vam kaze o mnogim stavrima...ako njemu nije bitno / ako ne cuje - (a cuje!!), sto se vi uzbudjute oko toga???

Sto bi rekli Englezi - "get a life!"

Ma jasno ko dan, sto sam vec i napisao u jednom ranijem postu. Nego ovde kad covek kaze svoj stav da nesto kosta previse para u poredjenju sta drugi daju odmah se nadje neko da cita izmedju redova posle cega nastaje ovo i tako tema potpuno zastrani i .....