View Single Post
Old 13-08-2006, 12:18 PM   #19
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: KORG OASYS haknut ?

Quote:
Originally Posted by Moritz
Na zalost nisam, ali sam skinu gomilu demoa svih tih njegovih skinova, i mogu da ti kazem da neke mnogo izvikanije sprave ostaju daleko iza. User base im je sve veci, i kada uzmes u obzir da ti daju popuste ako znas programiras i jos dobijes SDK kit da svako napravi svoje skinove kakve zeli...sta dalje reci? . kada sam saznao za njih (negde 2000te) jos su bili u prototip fazi sa svega dva skina koji su (naravno ) bili VA, sad imaju gomilu drugih sinteza i aplikacija koje stvarno jako dobro zvuce.....i to za nekih 700-800 eura ???. Upravo videh da su napravili VST editor za jedan od engine-a...nesto kao i VIRUS TI
Konceptualno je to MOCNA sprava... ne u smislu brute force, nego u smislu rekonfigurabilnosti.... skoro masina za "pravljenje" sintisajzera... kao razvojna platforma.

Ja sam ga primetio isto te godine, jer su njihovi dizajneri bili izuzetno aktivni na mailing listi za operativni sistem koji su iskoristili u njemu (NIJE Linux, nego nesto mnooogo "opasnije")... pa sam bio radioznao i krenuo da pratim sta rade... izuzetno vispren tim, i trebace puno vremena da se opet "sloze planete" da se skupe takvi.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote