View Single Post
Old 10-08-2006, 12:36 PM   #2
dlukace
Member

Default Re: Kvalitet i mogućnosti Reason-a.

svaki program ima svoje mane i vrijednosti.kod reasona se svima sviđaju stabilnost,izravnost i kreativnost u radu itd,a minus je lo? audio engine i dvodimenzionalnost zvuka.po?to radim u cubase-u puno puta sam se pitao za?to ljudi uopće spajaju isti rewireom kad u cubase ima? gomilu sinteva koji rade bolje ,a i ne otvaraju se 2 programa bezveze.po meni kontakt,halion,battery,absynth i gomilu ostalih zvuče 3 puta bolje pa stoga nema nikakve potrebe za plugiranje reasonovih.dobre reasonove fore su mogučnost kombiniranja i patchiranja njegovih instrumenata preko cv-a ,ali i to već zna postati komplicirano.mislim da je sve dobra reklama,a i navika-reason je bio zanimljiv(i jo? uvijek je)?to je bio drukčiji od drugih time da je ustrojen kao klasičan studio rack s pravim kablovima te je time trebao postati zanimljiviji i logičniji za kori?tenje od drugih klasičnih audio sequencera.sve je to na kraju samo navika i ni?ta drugo-tko voli nek izvoli...

?to se tiće prodigy-evog albuma to su besmislice ?to se pi?e.tko bolje poslu?a ćuti će da su skoro svi zvukovi skinuti s hardware-a npr uvijek prisutni jd990,moog ,ms20,ms2000 i microkorg,prophecy,sh101 i mnogo drugih.meni se ćini da mu je dojadilo stvarati aran?mane u starom cubaseu i w30 pa je posegnuo za reasonom jer mu je in?injer zvuka u strongroom-u to predlo?io.znači samo čisti sequencer i ni?ta vi?e.čak i stare efekte fura i to boss se70,culture vulture,stompove i gomilu drugih.zvuk je dobro isproduciran zbog pt-a ssl i gomilu starog dobrog hardwarea...
dlukace is offline   Reply With Quote