View Single Post
Old 08-08-2006, 03:31 AM   #3
Talino
Banned

Talino's Avatar

Default Re: Muzicki festival STARI GRAD , Novi Pazar

Znajući Dekija, ja vjerujem da je on iznio čisto profesionalnu kritku i svoje vidjenje. Imalo je pjesama i dobrih i onako.. osrednjih! Tu je idekius svakako u pravu. Možda čak neka pjesma i nije bila za ovog festivala (recimo, bio je neki poluplagijat sa hrvatske scene, za šta se prekasno saznalo). Ali ipak, u odnosu na prošlogodišnji festival, po mom mišljenju, sigurno da je sve bilo mnogo bolje odradjeno nego prošle godine. Imalo je boljih pjesama.. Recimo, Ivan (studioTon) je super odradio aranžman i napravio dobar zvuk za pjesmu Marka Gredića "Pridji mi bliže", zatim OFF je odradio super kompoziciju "Mećava" (pjevao je Djordje Marić).. po meni, najpevljivija pjesma na festivalu, hitčina ko vrata (ovdje kod nas se non-stop vrti). Onda tu je izvrstan Avaxov rad (veličko) i neizostavno, None Nedelkovska sa izvanrednom kompozicijom "Priznavam" koja je, opet to moram da ponovim, po meni zasluženo odnijela pobjedu.

U žiriju su bili Neša dizel (exit), Gane Pecikoza, Dragiša sa zrenjaninskog festivala... itd. Nimalo neozbiljna ekipa.

Najupečatljiviji trenutak festivala, kada su Sergej Ćetković i Milan Kalinić skupa otpjevali dječiju pjesmu "U svijetu postoji jedno carstvo...".

http://www.starigradfest.com/galerija/slika-51.jpg
Talino is offline   Reply With Quote