View Single Post
Old 06-08-2006, 10:24 PM   #55
Aleksandrija
Member

Aleksandrija's Avatar

Default Re: -= WHITESNAKE - Tasmajdan =-

Evo i mog review-a sa koncerta!
Posto sam sa drustvom stigla vec oko 17h-za svaki slucaj,na stadion sam ipak usla nesto pre 20h,a Alogia je vec svirala-svidja mi se kako sviraju!Elem ,stali smo onde gde smo se zadesili,probivsi se malo napred gde je vec bila guzva!Kraljevski apratman dok je svirao,jedan lik pored mene je toliko zvizdao da me je skoro iznervirao-mada kazu da su zeznuli sa ovim novim albumom,ali ljudi su veterani metala,rocka ili sta vec.Meni se cini da su podigli atmosferu!Negde oko 21.30h,mozda i posle,gase se svetla!Onako iz mraka pojavljuju se Coverdale&Co.Ja u transu!Jos kada se niotkuda pojavi moj ex boyfriend,koji me je doduse uz negodovanje nekih malo starijih dama proveo i isred prvog reda,gde su bili novinari sa specijalnim propusnicama-naravno da bih mogla da nesto i usnimim,mom odusevljenu nikad kraja.Pitam jednog lika-da li sme da se koristi blic,a on pocinje da mi objasnjava tehniku rada foto-aparata i upotrebe blic-a
Onda pored nas prodje neki strejndzer i na stranjskom nam rece-No flashes,please!
Prva pesma je bila Burn,pa onda prekid sa Stormbringerom.Sve u svemu,Covi nije izgubio nista od svoje harizme,a mikrofon vrti bolje nego na DVD-u.Bas je bio efektan sa garderobom,bolje nego sa onom roze kosuljom na Press konferenciji(ne zamerite mi,ali mrzim roze boju,narocito na muskarcu).Nakon ove dve pesme,jedna neocekivana-Slide it in.Sta im bi da ubace tu pesmu umesto Judgment day?Doduse sve ostale su bile dobre,mada sam ja ocekivala Don't break my heart again,Sailing ships,ali dobro!Za vreme pesme Crying in the rain sam cak i zaplakala,ne znam zbog cega?
No,da se ja vratim prvom redu!Ne da sam se iznervirala......
Naravno,obavestili su nas(nas koji smo slikali),da nam je dozvoljeno da slikamo samo u toku prve tri pesme!Onda nakon pesme Slide it in dodje neki gmaz iz obezbedjenja i rece da ne mozemo vise da snimamo!Naravno,gmazina koja verovatno slusa Cecu je izracunala da su tri pesme Burn,Stormbringer i Slide it in,iako su to zapravo dve pesme,jer su prve dve pomenute intro
Mislih da se zalim WS menadzmentu,ali daleko mi da idem u London,a mail sumnjam da citaju
U jednom trenutku zamalo da mi ispadne foto-aparat,jer je to izgledalo ovako-jednom rukom slikam,a drugom mlataram po vazduhu od srece!
Kasnije sam se morala opet provuci do svog drustva,naravno prezadovoljna,jer sam uhvatila neke lepe momente,a ex boyfriend je bio zaduzen za kameru,mada se nije proslavio!Ako uspem,ubacicu sta je snimio!
Da,inace oduzeli su mi tri dana boravka na moru,ali je vredelo!

Last edited by Aleksandrija; 12-08-2006 at 05:27 PM.
Aleksandrija is offline   Reply With Quote