View Single Post
Old 03-08-2006, 03:10 AM   #16
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Dinamicki procesori na majstorski nacin

Ja cu samo da se nadovezem na Idekiusa i da dodam. Nas ovde ima razlicitih po svakom aspektu, ali jedna stvar je zajednicka, svi zivimo za ono sto se u jednom sirem pojmu naziva produkcijom.Neki su skloniji aranziranju, a neki snimanju (i da nenabrajam bas najsitnije sfere interesovanja muzicke produkcije).
Ono sto krasi ovaj forum je sledece: Bez obzira na iskustvo i znanje (i potrebe za podilazenjem ljudima koji tehnicki i stazom imaju neke titule na forumu) ovde vlada jedn jako zdrav odnos, koji se svodi na sledece.
A to je druzenje bez obzira na nivo znanja.
Na ovom forumu su, banovani ili bezali posle par postova, ljudi koji bez obzira na nivo znanja, nisu imali osecaj za elementarnu kulturu ponasanja u drustvu (nije ih bilo mnogo sto govori o pragu tolerancije ove zajednice).
Ovaj trad sam otvorio greskom( jer nisam znao u sta ce da evoluira), u pogresnoj rubrici, ali nebitno je.
Ono sto je vazno je da naucimo da zivimo u zajednici!
Dali neko zna vise ili manje, nije bitno.Ono sto je bitno je:ako neko trazi pomoc, a ti znas odgovor pomozi mu, ako ti trba pomoc pitaj i neko ce ti odgovoriti. Ali ako nastupas sa aspekta "vidi ove pacere sace da im ga ja objsnivam" onda se ozbiljno zabvi sobom!
Jedna stara poslovica kaze: Ako te neko nazove konjem! Ti mu udri šamar. A ako te njih 10 nazove konjem! Ti onda brate pravo na čaršiju i kupi sedlo!

LACKY is offline   Reply With Quote