Thread: uad pitanjca
View Single Post
Old 02-08-2006, 02:08 PM   #26
Max
Pro Member

Default Re: uad pitanjca

Quote:
Originally Posted by Arthur
cini mi se da osim distorzije u preopterecenju, nema ama bas nikakve razlike... i to mi se sve vise svidja od L2/L3 serije...
Sinoc sam izdrndao i one dream/real verb plugove, i cini mi se da su veeoma upotrebljivi... do sada sam koristio Art Acoustic reverb, i cini mi se da ga uadovi siju za duzinu..
Drago mi je da ti se UAD svidja , ali ipak provedi mesec dva sa njim jer ce ti se neka misljenja promeniti . Po meni precision Limiter ne moze da pridje na kilometar Timeworksu ( mada ne zelim sad da pocnem raspravu o tome ) jer je Timeworks jedini limiter , koji zapravo ostavlja matricu tvrdom ( i time sigurno najbolji za gitarski tvdji zvuk ) i pri tome ne menja frekvencijski balans mixa . UAD ov limiter je dosta meksi i sigurno ne moze da podnese vece pumpanje od ostalih limitera , cak mislim da je tu slabiji od takmaca ...

Ja ga ponekad koristim u baladama , jer mi se cini da se pojavi nesto lepo na problematicnoj frekvenciji oko 250 - 300 hz i dosta je mekan ..... ali kad god ukljucim u nekoj pesmi Timeworks posle nekog drugog limitera ( pa cak i posle brickwall limitera sa TC m 6000 ) prijatno se iznenadim jer mi se cini da osim u House muzici gde koristim l2 namerno jer pumpa baseve , na onakav nacin na koji je to ockeivano , uvek mi najbolje is[adne Timeworks .......

Sto se tice reverba , slatki su ako nemas nista drugo i sigurno upotrebljivi , mada mislim da je za glavni vokalni reverb , neki impuls uvek bolje resenje ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote