Quote:
Originally Posted by DEMONIO
Uhhh... odlepio sam.. punih osam sati sam bio u kućici ali i obavio oooooogroman posao...
|
Odlicno!
Quote:
Dakle velika soba je napokon čista... tj. grupo oči?ćena...ali bez name?taja, plafon je okrečen, tapete su delimično skinute jer je to tako zajebano nalepljeno da je previ?e iritirajuće skidati ih.. (skinuli smo mo?da 1/5 sobe i to za 3 sata.... odlepismo...) Tako da će verovatno u ponedeljak uleteti neke nove tapete preko starih a ovamo gde su skinute... da se ogletuje zid... pa isto ...
|
Nisi ih trebao skidati... ali to se nikada ne zna, kada krenes da krecis onda ce se odlepiti tamo gde one hoce... ne volim tapete...
pokusaj nekako da to saniras...
Quote:
Inače... izgleda da ne mo?e da se skine onaj mali pregradni zid...
|
Imas li nekog iskusnog stolara u koga imas poverenja?
Ako imas, pozovite ga i pitajte za taj pregradni zid.... konsultujte se sa njim.
Quote:
Prefarbaću svu stolariju, jer je ipak stara... tako da će se ina to potro?iti malo vremena, ali to je, 3 komada vrata, i 5 prozora.. i njihovi futeri... ni?ta preterano stra?no...
|
Ok... proveri da li prozori zvece na udarac, odnosno da li se staklo mrda u lezistu... ako da, onda to mora da se sredi...
Quote:
Inače.. soba ima izuzetno lep ambijent bez svih onih silnih stvari i u akustičkom smislu... nemogu da dočekam da odnesem slu?anje tamo...
|
Za pocetak, pljesni jako dlanom o dlan i slusaj odjek... pa mi javi utiske...
To radi u raznim delovima i jedne i druge sobe.
Quote:
Gledaću da ako mogu opet bacim koju sliku...ali obzirom da idem u ponedeljak na odmor a da će tu ostati ćale i buraz kao glavni "majstori" tek posle 10. će biti fotki 100%...
|
ok... lepo se provedi!
Quote:
A sad... odoh da se častim sa ortacima koji su na dana?nji dan imali stra?an udes pro?le godine i pro?li bez većih povreda... a auto... UNI?TILI... tako da valja se popiti ?togod!
|
Uh... :o
pozdrav
bogi