View Single Post
Old 29-07-2006, 07:09 PM   #48
DEMONIO
Member

Default Re: Zvučna izolacija prostora - boggy HELP!

Uhhh... odlepio sam.. punih osam sati sam bio u kućici ali i obavio oooooogroman posao...

Dakle velika soba je napokon čista... tj. grupo oči?ćena...ali bez name?taja, plafon je okrečen, tapete su delimično skinute jer je to tako zajebano nalepljeno da je previ?e iritirajuće skidati ih.. (skinuli smo mo?da 1/5 sobe i to za 3 sata.... odlepismo...) Tako da će verovatno u ponedeljak uleteti neke nove tapete preko starih a ovamo gde su skinute... da se ogletuje zid... pa isto ...

Inače... izgleda da ne mo?e da se skine onaj mali pregradni zid... ali taman mi se uklapa kuhinja iz starog stana ... tako da ce onaj kutak koji je i predviđen za kuhinju biti kuhinja... takođe... skontao sam da smo gore odneli i na? stari fri?ider... tako da će i to biti u funkciji... hmmm takođe na raspolaganju su mi i trosed i 2 fotelje... koje ću definitivno iskoristiti... jedino ?to će se raditi novi sto ... i to bi bilo to..

Prefarbaću svu stolariju, jer je ipak stara... tako da će se ina to potro?iti malo vremena, ali to je, 3 komada vrata, i 5 prozora.. i njihovi futeri... ni?ta preterano stra?no...

Inače.. soba ima izuzetno lep ambijent bez svih onih silnih stvari i u akustičkom smislu... nemogu da dočekam da odnesem slu?anje tamo...

Gledaću da ako mogu opet bacim koju sliku...ali obzirom da idem u ponedeljak na odmor a da će tu ostati ćale i buraz kao glavni "majstori" tek posle 10. će biti fotki 100%...

A sad... odoh da se častim sa ortacima koji su na dana?nji dan imali stra?an udes pro?le godine i pro?li bez većih povreda... a auto... UNI?TILI... tako da valja se popiti ?togod!
DEMONIO is offline   Reply With Quote