View Single Post
Old 28-07-2006, 03:15 PM   #28
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Zvučna izolacija prostora - boggy HELP!

Quote:
Originally Posted by DEMONIO
Vidim održao si reč.. heheh svaka čast.... Čiča gliša prve klase...
Nogekako!!!
Quote:
Ništa da ga ne bi previše onda "tupili" u prazno ipak da pričekamo da ja to očistim i otklonim sve nepotrebne stvari iz same kućice.. pa odneti slušanje i komp... i mikrofon... pa da vidimo šta smo napravili... tj. na šta to liči...
To sam cekao da cujem... uh!
Umoran sam vec od pristupa akustici kao kupovini usisivaca za prasinu... pa je posle djavo kriv.
Quote:
Reci mi izuzev mojim ušima (koja su se naslušala svega i svačega) i tog mog subjektivnog oćemo li se voditi nečim što se može zapravo izmeriti bez neke high tech tehnologije ili će se sve svesti na moju lagodnost u dotičnom prostoru?
Ako malo razmislis, tvoja "lagodnost" i kvalitet onoga sto snimis i smiksas je definitivni TARGET. U tom cilju se koristi sve sto je na raspolaganju, i ruke i noge, i merni mikrofoni, i softveri, ali i tvoje usi... ti, tvoj talenat i znanje, tvoje usi, tvoje sprave, tvoj monitoring i taj prostor trebaju dati elementarne uslove da se napravi nesto dobro... Naravno jos samo pesma gde "ima muzike" ali tu vec nisam kompetentan
Ako bude zatrebalo nesto "high-tech"... imamo i to.
Quote:
Krećemo se sporo... ali fino... radi se... priča se što je najbitnije... nego slabo ko komentariše izuzev mene i tebe (a i ja hoću previše a naslovio sam poruku tebi u naslovu teme.. heheh)
Ljudi su u svojim frkama, ovo sto smo napisali ostaje, pa ce to vec neko citati kada bude imao vremena, Forumi sporo funkcionisu, ali ipak funkcionisu. Dosta smo se raspisali, ali tako mora, ima puno "nebitnih" detalja... i sto ih vise sada rastumacimo, bice lakse kasnije.
Quote:

Vidi ako ti padne još štogod na pamet da zapišem i uzmem u razmišljanje i realizaciju...
Spusticu to ovde,... ali mislim da smo sve pretresli... ako nista drugo imamo strategiju kako da najbrze dodjemo do nekog cilja, a da pri tom ne trosis "napamet" novac bez jakog razloga.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote