Dakle situacija je sledeća, trenutno je tamo takav j**** lom da to nije istina. Dakle kuća koju ste imali prilike da vidite je monta?na (kao ?to rekoh dodjo?e majstori, makar mi tako pričaju, bejah mali... i ende).
E sad... imam negde, to sam juče sa kevom razgovarao ceo plan kuće, i sve specifikacije... Ali, ona nije sigurna da li je to u kući u kojoj su sada baba i deda (koja je pride 10 m pored...) ali, naćiće se...
Moj osnovni problem je to ?to putujem u ponedeljak na odmor, na sigurno 10 dana, a za to vreme ću verovatno da izorganizujem "či?ćenje i sredjivanje" u smislu krečenja i ostalih dezinfekcija, dezinsekcija... heh

I bilo bi zgodno da unapred izorganizujem, majstore, ili pak dobre ljude iz Artista, i kada dodjem ili krenem u izgradnju ili da me čeka London Z15...
E da... nikako da vidi? eventualno da li bi ovaj gore spomenuti paket odradio akciju kod mene tj. makar na osnovu skice...
Uhh... moraću da gledam da nekako to slikam.. hmmmm ajde smisliću već ne?to...
Nervira me silna paučina, i name?taj nabacan koji niko ne koristi, ali avaj
Ajmo... Z15... oće li neće li... ?ta će li?
Dakle u
London Z15 koji se preporučuje za sobe dimenzija 4.25m x3.75m a gde je dimenzija moje sobe 4.8m x 3.35m:
- Prednji zid: Europa Z83 (komada 1)
- Zadnji zid: Scandia 84 (komada 1) - za zidove ?iroke od 3m - 3.65m
- Bočni zidovi: Orientique Z33 (komada 1, ali dolaze u paru, jedan za levi i jedan za desni zid) - veličina panela 90cm x 90cm
- Basstrapovi: Australis (2 kutije, 4 komada, mogu da se rasporede ili napred po 2x, ili u svaki ugao po 1 po njihovoj preporuci)
Uz edit postujem i fotke isrtih... kao i skicu sa dimenzijama kućice...
Problem koji mi ne ide u glavu kako da re?im jeste ukoliko mi sto i slu?anje bude napred, gde opet imam jedan prozor, nazad pak ostaju 2 prozora jedan ?irine 60cm a jedan 1m.... Kako montirati Primacustic preko njih... da li panel neki preko... sa stalkom... ili viseći.. ili ... pojma nemam