View Single Post
Old 26-07-2006, 05:59 PM   #16
DEMONIO
Member

Default Re: Zvučna izolacija prostora - boggy HELP!

Kako obećah...

Dakle evo 2 slike detaljno te male kućice koja će služiti, sada već defitinitvno kao nova lokacija mog voljenog home studija... (file "VIKENDICA SKICA" je onaj gde bi bilo poželjno ucrtati moguća rešenja.... dimenzije su u realnim odnosima)

Gotiva je to što je bukvalno prazna tako da su mogući razni "korekcioni zahvati" na istoj...

Koje bi bilo po vama najbolje rešenje gde smestiti režiju, gde "gluvu sobu", kako sve to izvesti, gde postaviti apsorbere (koje i da li postoji neka home made zamena), gde difuzore, bass trapove (za koje sam pročačkao home made tutorijal), itd.

Voleo bih da vidim što više solucija sa nekim okvirnim cenama ukoliko je to moguće ili makar specifikacija materijala i neophodne količine istih kako bih sam sveo tu matematiku...

Da li snimanje raditi u maloj sobi i staviti režiju u veliku sobu... Da li pokušavati od one veće napraviti oba ... Koliko , čega, i zašto?

Svestan sam da je svima koji su u toku sa najboljim rešenjima ujedno i jasno da se to ne može bez mnogo para (gledajući onaj Priamcusticsov katalog... čovek jedino da poželi da opljačka banku) ali koje bi bilo najprihvatljivije rešenja za verziju, kao što u nekom ranijem postu rekoh, high tech home studio...

Rokaj... snimaj!

Last edited by DEMONIO; 26-07-2006 at 06:02 PM.
DEMONIO is offline   Reply With Quote