View Single Post
Old 25-07-2006, 07:41 PM   #12
DEMONIO
Member

Default Re: Zvučna izolacija prostora - boggy HELP!

Oprostite visina je, mada nsiam siguran, nekih 2.2m, mada verujem da je moguće to "podići" jer i ovako me krov tog objekta malo nervira...

E sad... prešavši preko odgovora, niko da da neki konkretni predlog izuzev konstatacije da je soba premala za izvođenje ma kakvih akustičkih adaptacija.

Namena studija je upravo gore navedeno, tek po neki živi instrument, puno vokala, puno VST-a i midi sranja, daklem... što činiti...

Iskreno, ovo je bio "prvi izbor jer mi je svega 3 km od stana... Ovaj drugi prostor je sigurno... 10... ako ne i više a taj drugi prostor predstavlja celu jednu malu kuću... gde bi taj prostor gde bi valjalo staviti gluvaća i režiju... ima sigurno... hmmmmmmmmm 30ak i jače kvadrata ali vrlo čudne koncepcije, inače kućica je drvena, kad budem imao tačne dimenzije postovaću i njenu skicu...

Nego daj da vidimo može li se išta, i ako se može sa čim, a sve jedno predpostavljam da je princip izolacije isti i da se materijali neće drastično razlikovati u oba slučaja... (premda je ta soba u "drvenoj kućici... blago slovo L" i da... ima... hmmmmmm 3 prozora.... znači površinu... hmmm 5 možda jače m2)

EDIT: I da... čisto da naglasim da Madona neće snimati kod mene... lol Dakle, koji budžet otprilike da pripremam, do mića eurića ili preko za klasu high-tech "kućnog" studija?!

Last edited by DEMONIO; 25-07-2006 at 07:52 PM.
DEMONIO is offline   Reply With Quote