Quote:
Originally Posted by Nikolic
Pa zar sa Rewire-om gde ceo Reason podlo?i? Cubase kanalu, ne prevaziđe? tu nemoć?
Zar misli? da Reason mo?e sve sam?
I da Cubase mo?e sve sam?
Ne mo?e.
|
al ste se naprzili, brate!! Reason je samo jos jedna alatka za pravljenje muzike ! i to dobra alatka...i tu je kraj. Cemu sve ovo - moze ovo, moze ono? Svi znamo sta moze i svako ga koristi na svoj nacin...
Ako niste znali, zadnji album Prodigy-ja je CEO KOMPONOVAN i SKLOPLJEN u Reasonu. Liam-u je dopizdeo veliki studio vise (verovali ili ne!) nije ima inspiracije, i onda je na Reasonu na laptopu, krenuo kao u star dobra vremena - sa minimalnom opremon! Imao je jos 2 hardware sinta i kompressor. Kad je sve nakucao u reasonu, otisao je u mega studio , prebacio sve trake odvojeno u Pro Tools i smixao na SSL-u sa brdom analogije, starih vintage sprava iytd..bio je , kaze zadovoljan zvukom koji je izlazio iz Reasona, ali kad su razvukli Pro Tools preko SSL, ipak je resio da sve izmiksuje ponovo...
Elem, manite se praznih prica - covek je uradio mega album na Reasonu - to stoji. Sad sto vi nemate ideje i stalno vam fali nesto....e to je vec duuuga prica.
Pozdrav
"tehnologija narodu" ! (koji zna sta ce sa njom!!!!)