Quote:
Originally Posted by perun
I da.... Jos nesto, to sto prica njihov tonac je super. Samo nije pomenuo chinjenicu da u njihovom radu za "zvezde" njihov "amek" studio nije koriscen ni u 10% slucajeva. Pa Ok...
|
pazi ovo...kad su bili ovde 3 dana...mi se svi usrali! Jooj, dolaze Neptunsi...poslali spisak sta da im iznajme od klavijatura i ritam masina, sve im postavili u studio i cekali, i cekali...i oni se ne pojave prvi dan !
Drugi dan doveli neke 4 ribe i sve vreme na sessionu ih nagovarali na grupnjak (!!)...treci dan Japanac izmrsi nekih 8 taktova u loop (totalno ne kvantizovano, raspad sistema, bez veze...) Pharell nesto pevao (samo on zna sta, itd..) i odose. To im je bio "writing session" dok su u gradu na dodeli nekih nagrada !?!? Sutradan, mi svi odavde, nas 9 (producenti!), natrpamo se u studio da cujemo...i.....svi se pogledamo zbunjeno. Grant (Nelson - poznati house DJ/producent..) popizdi, zacrveni se u faci i kaze: " Momci, mi se mnogo opterecujem i razmisljamo o nasoj muzici - ovi ljudi se zajebavaju!!"
Bas tako...sta je ispalo posle od tog sessiona, ne znam, ali bilo je mnogo smesno...inace rade u Pro Toolsu (imaju pro control).itd...i sve je jako sirovo...bez mnogo razmisljanja.
Pa i ja cu da kazem ( a i vi bi da ste videli sta sam ja sve video...) mi mislimo da su svi oni neki doktori ili naucnici i da se tome prilazi sa jako naucne i tehnicke strane, a u stavri niko se mnogo ne uzbudjuje...