View Single Post
Old 21-07-2006, 04:33 PM   #10
cevap
Member

cevap's Avatar

Default Re: Ciganija na gitari

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
TI metalci koji su se trbuhom za kruhom na?li u raznim sastavima koji imaju u imenu "bend" se ne va?e. Nikad ne nauče da sviraju kao ovaj lik, samo su priučeni za narodnjake.

A ovaj je dobro odsvirao ovu ciganiju, svaka čast, u principu sviđa mi se, ali je ovo najodvratniji ton gitare koji sam čuo u ?ivotu svom, prvih 10 sekundi sam mislio da svira unis sa klavijaturistom, onda da je u pitanju ugrađen guitar synth na gitari, a onda tek da je u pitanju pomerena estetika pravljenja boje tona (ili nedostatak iste). To mi je u?as. Mislim, garant će da ispadne da sam i ja morao da nađem neku zamerku da priserem, ali zaista je iritirajuća farba.

Ali frizura mu je čista petica, to da
To je druze tvoje mishljenje, koje je donekle OK. Ton na snimku nije neshto. Obzirom da je svirano i snimano na nekakvom igralishtu, a shta bi bolje i ochekivao. O kvalitetu zvuka niko nije ni prichao! Moze se ovo skinuti, ali treba mnogo vremena i vjezbanja te tezgi da se skine ovaj shlif s kojim on svira, e to je to o chemu ja pricham.