Ljudi, Auratone je sve samo ne spektakl od zvuchnika... Imam utisak da vecina vas nije radila na Auratonima. Njegova najbolja namena jeste za finalno, fino MONO preslushavanje i proveru kako bi miks eventualno izashao na TV-u i radiju... Mislim, ono za sta se generalno koristi jeste fino nameshtanje nivoa!
Sto se tiche toga koliko visoko i nisko dobacuje, uopste nije losh, ali takodje prikazuje koliko se neko zajebao pogreshno birajuci frq. u niskom i visokom spektru koje bi izdigao... Imam sjajan primer projekta Goapele, devojke koja peva acoustic soul, chiji je album bukvalno na svakom slushanju identichan!!! Mnogi su se zezali sa malo visim i malo nizim frekvencijama, od onih koje Auratone moze da "dohvati". A ovaj album najbolje govori kako 5C moze da svira! Kao i svi ostali zvuchnici...
Pozdrav... Da, a vezano za DIY, gde biste pravili nekakvu kopiju... Sasvim slucajno sam pre 6 meseci nabasao na jedan vrlo interesantan SHARPov drajver, predvidjen za polu- Full range, koji mi je negde bio zvuchno slican Auratonima, mada, van kutije je svirao chak i deblje od njih. E sad... Mrzi me da se zajebavam.

A i imam Auratone....