View Single Post
Old 20-07-2006, 01:41 PM   #20
mandrak
Senior Member

mandrak's Avatar

Default Re: Koji je ovo pad ?

Quote:
Originally Posted by Nedim76
Ti izgleda ni uopste nisi u toku, to sto sam ja posle komentar njemu naveo nema veze sa ovog posta, to je bilo u GENERALU sta se na ovom forumu desava, napadanje ljude i td. Jer MAX i sam je meni prisao na malo NEKULTURAN nacin i SA NEBA zato sam to i napisao.
Sto se tice PADova, ja cu sad snimit jedan PAD al ne u MIXu nego sam bez nista drugo a ti ako si TAKI reci mi sa cega. Dosta sanjate, sa svim postovanjem za neke ljude ovde dosta sanjate, toliki ste profesionalci vi da cete jedan MIXIRAN PAD prepoznati odakle dolazi, ako ijedan od vas prepozna jedan SAM SNIMLJEN PAD ja cu danas otarasit muziku i necu je nikad vise pipnut. Ako je to vasa klapa i branite se nravano, shvatam to razumem i to se opravdava na bazi nekog KOLEGIJUMA tu al to sto sam ja naveo o vezi PADOVA to su cinjenice, on mozda uzeo padove i sto su neke OVCE BLEJALE il PSI LAJALI i sve to smotao i mixirao i na kraju doces ovde da kontas dal je to MOTIF i CASIO TONEBANK???
Hajd dosta tih gluposta i SNOVE neke koje zamisljavate, daleko je BOB CATZ od vas, il ustvari moze bit obratno.

Pozdrav
Ne lupetaj Nedime... nije zdravo.
mandrak is offline   Reply With Quote