Re: Koji je ovo pad ?
@ Nedim
Prestani da lupetas i da se poredis ..... licno tebe nisam pitao nego ljude koji znaju nesto vise o klavijaturama . Vec sam dobio dva private a i par javnih poruka koji se u sustini poklapaju , tako da mi je data smernica gde da trazim svoj odgovor .
Nije oprema ono sto odvaja kvalitetne ljude od ne kvalitetnih i to ces jednom i sam shvatiti .
Samo je bilo neozbiljno sa tvoje strane ( kao profesionalac) da pricas o nekim banalnim stvarima a da nisi ni poslusao pesmu . Tvon miljenik Bob Katz to sigurno ne bi uradio .
U zelji da prekinemo sa glupim raspravama i isterivanjima ...... ako imas konkretan odgovor , bicu ti zahvalan , a ako ne , molim te obrisi svoje postove , jer bih ja jos uvek zeleo da sacekam clusterhorda i mozda Franko Panka ili par ljudi koji su ili strucnjaci za klavijature ili su licno vezani za Hrvatsku scenu , pa mozda mogu da dodju do validnih informacija i da mi ih prenesu . Ovde naravno ima ljudi koji jako dobro rade svoj posao i ljudi koji su strucni da odgovore na moje pitanje .....
Pozdrav
Last edited by Max; 20-07-2006 at 01:13 PM.
|