View Single Post
Old 17-07-2006, 02:51 PM   #10
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: Line 6 Tone Port !

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Misli? da li je potrebno da signal uđe kroz tone port u kompjuter, tj da li je moguće da usnimi? zvuk kroz neke druge konvertere? Ako to pita?, koliko ja znam, nije moguće, jer se procesing vr?i prilikom snimanja. Odakle ti to da su konverteri lo?i? Cena konvertera nije vi?e toliko velika a GP nema puno ulaza izlaza, ne bi ne?to specijalno u?tedeli da stave najgore moguće, pretpostavljam da su na nivou bilo koje jeftinije kartice tipa Terratec M-audio Emu i slično. Ako ima? neki konkretan članak gde je neko identifikovao ?ta je unutra od elektronskih delova, baci link, voleo bih videti to.

Mislim da su na andy sneap forumu, ljudi govorili da je sound konvertera slab i nekim slicnim forumima...
No mislim da su radili reamping, mozda su tu fulali.
Isto sam negdje vdiio da nema nikakvog dsp-a u interfaceu, ?to mi je čudno jer onda kartica ne bi bila neophodna... .

Sad, sve je to rekla kazala, nikakve stručne recenzije,vec manje vise zaključci ljudi vani, zato sam i postavio ovo pitanje da razjasnim nedoumice.

Ali logicno sto kazes.
Ako moj emu1820m ima toliko konvertera za tu cijenu, onda nije nista cudno da toneport ima bar 2 takva konvertera, ?tovi?e, logično je.

-------
Inače, koliko se kod vas kreće cijena?
Kod nas audiopro.hr drzi Line 6, ali nisam jos vidio toneport na popisu

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote