View Single Post
Old 17-07-2006, 12:54 PM   #35
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: -= WHITESNAKE - Tasmajdan =-

Ne izigravaju princeze, takvi su zahtevi česti, recimo znam da Uriah Heep koji su jako jeftini za dovesti (znači cena benda nije merilo) na kraju nisu doveli jer je bilo nemoguće ispuniti uslove iz ugovora.
U principu, radi se o tome da se klauzulama za?titi od toga da bude raznoraznih iznenađenja. Poslednje ?to vam treba u ?ivotu (a menad?eri se verovatno ne bave time ?to proučavaju situaciju ?to se tiče nabavke na lokalnom nivou za svaku zemlju u kojoj sviraju, mi se naravno računamo u neku nedođiju) je da se bavite nekim detaljima koji nemaju veze sa vezom pre koncerta. Znači bend ?titi sebe i prebacuje odgovornost za organizaciju i brigu u udobnosti i tome da sve teče ok. Pretpostavljam da na primer u slučaju Satrianija koji je ako se ne varam odseo u Interkontinentalu to nije bio problem jer je on znao da je mesto koncerta ozbiljan objekat, a Sava Centar je odmah kod Interkontinentala, koji opet predstavlja neki garant da znate ?ta ćete jesti i piti. Kad se svira na otvorenim mestima često se tra?e ovakvi uslovi kakve tra?e WS, i ne znam ?to se ljudi uvek istripuju "Sram ih bilo ?to izvoljevaju". Ja brate da sam u nekom bendu i pičim evropsku turneju, ne bih ?eleo da mislim pred koncert ?ta smem da jedem i pijem a ?ta ne, da ne bih dobio neke bakterije i zavr?io u bolnici, i da razmi?ljam da li da popijem ne?to na čemu pi?e nekim čudnim jezikom "Knjaz Milo?" ili ne.

Uostalom ne znam odakle ti tačno informacija... Čuću se sutra prekosutra sa Dragančetom i ovako i onako pa ću ga ba? pitati da li sve mora po PS-u ba? tako.
Dushan_S is offline   Reply With Quote