Quote:
Originally Posted by DaBear
Jel gotov studio Perune? Jeste povezali Sony u MADI u PC u SSL?....
Oce' budu neke slike da se lozimo malo....
E video sam ti par thread-ova na Gearslutz-u...kad nema prepucavanja sa nasima, moze i sa njihovima! mega!!!
|
Nije josh! Iako mi je Dave Peck obezbedio direktan kontakt sa Hollebone-om iz Euphonixa, nismo naruchili MADI jos uvek, tj. Euphonix System 5... Ali, polako! Stici ce, nadam se , uskoro! Dobili smo popust na "obraz" od 2500 evra... LEPOOOOO>.. Nema lozenja... Sony 3324 stize, poklonio nam ga je moj prijatelj... Prvi vlasnik! Studer A820 se smeshi... Tako da, ponavljam, nema lozenja... Samo pravih stvari! Pravimo kombinaciju studija i muzeja!

A vezano za Gearslutz... Ja sam JA u svakoj varijanti, u zivotu i na svakom forumu! Tako da... Ako se sa nekim sukobim, a imam argumente, naravno da cu da ga nakurcam! Kazem... Ako i on ima argumente, raspravljacemo se i svako ce nesto nauciti, ali ako to nije slucaj, ne stedim se, kao ni ovde!
Samo da znash... Poziv na kafu nije bio zajebancija, voleo bih da svratish do nas ili nekog kafea kad si u BGu!
Pozdrav, Vrach... Ja nemam loshe namere, samo loshe navike!!!

A i u njima sam maximalno iskren! Uhhh... Vratio sam se upravo i mnogo sam pijan!:o
Cheeersssss to YA Vraaatchhhhh!!!

Se vidjamo!