Ma ti znas matori sta sam ti ja rekao jos onomad oko Beovizije za Ivanu...
I dalje stojim iza toga da je ona jedna od netalentovanijih pojava na "muzickoj" sceni Balkana.
Kaliopi je carica i Darko Dimitrov radi do jaja moderne aranzmane i to je stvarno opasno zvucalo, ali je nekako "preglomazno" (fali mi prava rec) i "premonumentalno" da bi pobedilo na festivalu zabavne muzike. Ono se priblizava Gejbrielu, sto ja izuzetno volim, ali pod drugim okolnostima.
Cak realno mislim da njoj zeni i nije bilo mesto tu medju raznim "zvezdama" jer ona to svakako jeste bez ikakve potrebe da se to posebno podvuce.
Ulazim u preduboku filozofiju, ali licno mislim da su mi festivfali mnogo zanimljiviji za mlade izvodjace i da bi tu trebalo staviti akcenat i da tu treba da se desava takmicenje, a da izvodjaci poput Kaliopi i ostalih koji su vec afirmisani mogli da nastupaju revijalno, bez potrebe da ikome ista dokazuju....
E sad... Ja sam ovo vec milion puta rekao i milion puta su mi bila zapusena usta odgovorom koji glasi: "A ko ce onda da gleda takmicenje neafirmisanih i ko ce da to sponzorise?"
Tu se ja uvek povucem, ali ne mogu da prestanem da verujem u ono sto sam rekao.
Da se vratim...
Poslednje vece festivala je vec bilo 'nategnuto" jer su u igri bile izuzetno vredne nagrade i pored toga sto je meni drago da je bas Milena pobedila, ne bih smeo da potpisem da ovaj put to nije imalo veze i sa samim autorom pesme, tj. njegovim uticajem. Ipak su kola i 10 somica dovoljan razlog za par bitnih telefona...
Samo bih se osvrnuo na drugoplasiranu pesmu koja meni najvise lici na "Grudi moje balkanske" od Poslednje igre leptira... Sta cete, moram malo da budem i zao