View Single Post
Old 13-07-2006, 05:24 PM   #16
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Default Re: Pomoc oko izolacije

Quote:
Originally Posted by balthazaar
zanima me...ali u mom slucaju je to islo polako, kao kad zvucnik "produvava" vremenom.Dakle to sto si rekao je sigurno tako, mada ne znam da li bi posledice bile te?e da mi se to ba? tako desilo.Nijesam imao ozvucenje koje bi moglo da proizvede tu jacinu,nego sam ja to danima radio dok me jedne noci nije ludacki zboljelo uvo(i dan danas me zaboli na promjenu vremena ili kad zaronim u vodu)Mozda sam se ja pogresno izrazio kad sam rekao da mi je "pukla" bubna opna, mozda je to preteska rijec jer je to bila naprslina velicine vrha od igle, kako mi je doktor rekao,koja se vremenom stvarala.A to o cemu si ti pricao bi me sigurno razbilo sa posledicama...
dakle tebi se to nije desilo nakon kratkotrajnog izlaganja visokom spl-u vec polagano i u duzem periodu?

tim gore!

velike su sanse da ti je sluh nepovratno ostecen

sjecam se jedne gaze gdje sam zbog nedostatka prostora stao tik ispred razglasne kutije....bilo je prilicno glasno i tjedan dana poslije mi je jako zujalo u usima i imao sam osjecaj kao da mi nesto grebe po bubnjicu.

nakon tog dogadjaja na niti jednu svirku ne idem bez cepica, pogotovo ako idem kao publika!
zvincic is offline   Reply With Quote