View Single Post
Old 11-07-2006, 02:05 PM   #108
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: najbolja produkcija 2005-2006

Ni meni nije bas preterano jasno redovno prozivanje Habica...
Ono sto je do sada uradio u muzici je i vise nego dovoljno i ruzno je bas toliko nemati postovanja. Moze i nista vishe da ne uradi... uradio je sasvim dovoljno...
Ja neznam kakav je Habic i ne mogu da kazem bas nista o losem glasu koji ga prati kao coveka i (ako ispravno shvatam) upravo su takve stvari i razlog za prozivku... Dakle, nista o tome neznam izuzev iz price Kerber-ovaca, kojima je Haba radio jednu plochu i iz Najdine price, posto je Habic radio aktuelni disk Generacije 5, koji je Najda otpevao. I Najda i Kerber-ovci su prezadovoljni Sashom i sa profesionalne i sa ljudske strane. Od njih sam cuo sve najlepse o Habicu! Sad, neznam... mozda je i tezak i nezgodan kao sto se ovde prica, ne poznajem coveka, ali to nikako nije razlog za nipodastavanje njegovog rada!
Ipak je rec o coveku ciji je rad sve, samo ne mali i koji ce ostati upisan u istoriju EX-YU i Srpske muzike... i to kao pozitivna pojava...

Meni se licno ne svidja kako zvuchi album Generacije 5, to je samo moje misljenje i ukus... Zato mi se itekako svidja kako zvuchi poslednji album YU-Grupe, koji je taodje radio Sasa Habic...

Last edited by idekius; 11-07-2006 at 02:09 PM.
idekius is offline   Reply With Quote