View Single Post
Old 06-07-2006, 09:17 PM   #27
*Aleksa*
Member

*Aleksa*'s Avatar

Default Re: Najlepsi textovi EX YU scene...

Quote:
Originally Posted by idekius
To da Branimir Stulic vozi taxi u Holandiji, to verovatno jeste tacno... Ali ne treba da ti bude zao jer to ni u kom slucaju ne umanjuje njegovu velichinu!
To mnogo vise govori o zemljama u ovom nasem regionu, nego o Branimiru Stulicu.
Merila vrednosti su takva da je ovde Severina istaknuti i priznati umetnik, a "neznalica" kao sto je Johny mora da napusti zemlju i srecu potrazi kao taxista u inostranstvu. Taj njegov dosadasnji "nistavan rad" zato otkupi TV Pink od Croatia Records (bivsi Jugoton) i napravi reizdanje, a Johny sa tim nema nista, niti moze da sprechi. Od cele akcije ne dobije ni 1 eu, a pripadaju mu iskljucivo tzv. mala autorska prava koja mu i onako verovatno niko nece ni uplatiti, a ako uplati, bice nesto simbolicno. Sigurno SOKOJ nece da vodi rachuna o tome ko u Srbiji emituje Azru i da li to placa...
Naravno da ne umanjuje njegovu vrednost,naprotiv..Bolje i to nego da propeva tamo neke gluposti,narodnjacke ili kakve god!Ali,postoji par nasih ljudi u muzici cijem se umecu divim(to 'divim' zvuci kao nesto wau,ali zaista je tako),bilo da je rec o muziciranju ili poeziji..pa uz to, njihovom duhu,harizmi..Jedan od tih ljudi je Dzoni..Pa steta sto i on kao takav mora da se vrati na primarni cilj,borba za opstanak..E sada,u biti,najlepse je kada radis nesto sto volis i od tog posla sebi mozes da stvoris osnovne uslove za zvot,ali....
Neznam jesi li citao njegovu autobiografiju("Smijurija u mjerama"),evo jednog njegovog komentara, koji mi je onako skroz spontan i super:"..Cim sam primijetio da i sa naocalama pjevam sklopljenih ociju,namah sam ih skinuo.." Super je lik..
Sorry,ja bas odoh u off topic..