View Single Post
Old 28-06-2006, 10:13 AM   #2
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Cijene opreme i kupovina preko Net-a

Quote:
Originally Posted by balthazaar
?ta je ovo ljudi!?Gledam ne?to cijene po e bay i definitivno ću morati da otvorim kreditnu kartu...polovne stvari,sve za neke vrlo povoljne pare...nasao sam naprimjer par ns-10 za 100$(?alje se worldwide) i jo? masu toga...masu nekih tube i kondezatorskih,starih studijskih mikrofona,za ispod 100 $...onda gitare,basovi,klavijature..sve neke solidne stvari za relativno "male" pare...

koliko je pouzdano kupovati ovakve stvari preko netai ima li ko od vas(sa Balkana)iskustva sa tim?
To sto si video nije finalna cena, vec ili pocetna ili u toku bidovanja! Dakle, iznad te cene pishe kad se aukcija zavrshava, pa poseti istu stranu pred kraj ili nakon zavrshetka aukcije!

A sto se Yamaha NS10m tice, u proseku se krecu od 400-700$ za para na Ebayu, tako da je tvoja pricha chista dezinformacija. No, dobro.

Evo ti link do THREADA o Ebayu, gde sam napisao sve... Nije ti dovoljna kartica za kupovinu! Mnogo peripetija te cheka posle, a i pre!

Nadji na ovoj strani moj quotovan odgovor na Maxova pitanja, to su, prekticno i instrukcije, a i opis nase nemogucnosti da se zezamo sa shoppingom na Ebayu...

http://www.rumski.com/forum/showthre...highlight=ebay

Pozdrav...
perun is offline   Reply With Quote