Quote:
Originally Posted by balthazaar
?ta je ovo ljudi!?Gledam ne?to cijene po e bay i definitivno ću morati da otvorim kreditnu kartu...polovne stvari,sve za neke vrlo povoljne pare...nasao sam naprimjer par ns-10 za 100$(?alje se worldwide) i jo? masu toga...masu nekih tube i kondezatorskih,starih studijskih mikrofona,za ispod 100 $...onda gitare,basovi,klavijature..sve neke solidne stvari za relativno "male" pare...
koliko je pouzdano kupovati ovakve stvari preko netai ima li ko od vas(sa Balkana)iskustva sa tim?
|
To sto si video nije finalna cena, vec ili pocetna ili u toku bidovanja! Dakle, iznad te cene pishe kad se aukcija zavrshava, pa poseti istu stranu pred kraj ili nakon zavrshetka aukcije!
A sto se Yamaha NS10m tice, u proseku se krecu od 400-700$ za para na Ebayu, tako da je tvoja pricha chista dezinformacija. No, dobro.
Evo ti link do THREADA o Ebayu, gde sam napisao sve... Nije ti dovoljna kartica za kupovinu! Mnogo peripetija te cheka posle, a i pre!
Nadji na ovoj strani moj quotovan odgovor na Maxova pitanja, to su, prekticno i instrukcije, a i opis nase nemogucnosti da se zezamo sa shoppingom na Ebayu...
http://www.rumski.com/forum/showthre...highlight=ebay
Pozdrav...