Quote:
Originally Posted by idekius
Nije ovde rec ni o kakvim drzavama, vec o muzici. I onako Budvu organizuju pretezno Srbi...
Lako je moguce da je i taj severniji festival bio truba, ali njega nisam odgledao... pa ne mogu ja da otpratim bas svaki bullshitic 
A ono sto sam video sinoc u Budvi, jeste bilo tragicno! I sama tehnika na festivalu je zajebala stvar! Vocali bolesno iznad matrice, tako da se matrica cuje vise kao obris, prateci fragmenti u dalekoj pozadini... Tesko da sam video festival sa gorim zvukom! Barem se kod mene culo tuzno-ochajno!
Pesme su zadnja beda... ajde neka to bude moj ukus... o.k., ali ne moze biti moj ukus abnormalno falshiranje pevacha i to van svake mere.
Kad se sve to spoji, dobijesh jednu krajnje deciju i amatersku sliku, a to bi trebalo da bude elitni pop festival.
Za ono sto sam sinoc cuo, stvarno je tesko naci reci opravdanja...
|
Ma kul, nego mi je bilo malo bezveze, zvučalo je kao da se priča o nečemu drugom umesto o samom festivalu, recimo da je ovaj tvoj sad post po nekoj logici trebao da bude prvi.
A inače budva je u opadajućoj liniji već od pro?le godine, nisam gledao, ali pretpostavljam da se samo nastavlja lo? trend. Jedini kontakt mi je ?to nekad ne?to snimim za d?eparac, ne gledam ako ne moram.