Thread: Sting Ns
View Single Post
Old 22-06-2006, 01:23 PM   #29
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Sting Ns

Da pojasnim malo, da ne ispadne da pljujem coveka koji mi je u svakoj kombinaciji medju top 5, ever (jos uvek )
Stinga najvise cenim i volim zbog sposobnosti da veoma sarene stvari ukusno upakuje, bilo da se radi o mozaik pesmama ili sarenim celim albumima. Seta po mnogo zanrova, koketira sa world muzikom razlicitih podneblja i retko kad napravi promasaj i papazjaniju. Ja se cak ne gadim ni na Desert Rose, i mislim da je to jedina pesma sa istocnjackim melosom (uopste) koja mi nije mrska. Ovo sto je Sting izveo u NS - u, je svakako super , ima svoju tezinu, neosporan kvalitet, ali mi se koncepcija iz Peste vise svidela, ne zato sto sam napaljeni klavijaturista, nego sam uzivao u kombinaciji loop-ova (koji su mi po prvi put legli uz bend kao njegov deo, a ne kao zakrpe) i vrhunske svirke. Prateci, klavijaturisti, Dominik, koji je od pesme do pesme zvucao kao potpuno drugaciji, novi covek..... A ovo na tvrdjavi - izasla 4 lika koja ubijaju, jedan od njih Sting, koji ima super pesme i energicno ih izvodi.... eto. I da, cuo sam dosta podeljenih misljenja za razliku od prethodne svirke gde su svi bili jednoglasni