Samo nemojte brkati termine "afinitet" i "kvalitet". Rimuju se, ali ipak...
Ja sam takodje bio na istom tom koncertu u Pesti, samo u VIP i imao sam prvorazredni ugodjaj i taj koncert je bio fenomenalan i trajao je duze (malo), ali je ovo potpuno drugi fazon koji takodje jako volim i uzasno mi je prijalo to sto se sve desilo brzo i koncizno. Uostalom, i godine su to, a matorci su otprasili da zvoni

BTW, sa koncert Stinga u Budimpesti je trajao oko 2 sata, ali su tu bile predgrupe, Suzan Vega, mnogo vece pauze...

Slozio bih se u definiciji sa onim sto je Aca napisao, ali nisam bio na Kolinsu, pa mi je bez veze da ja pisem o tome. To su potpuno dva razlicita sveta u startu i idejno i prakticno.
Grupa Genezis se deli na period sa i bez Pitera Gejbriela i ne mogu da kazem da mi se ne dopada (mada mi se Piter mnogo vise svidja, bas zbog artistickog pristupa), ali isto tako ne mogu da to dozivim kao umetnost za razliku od Stinga i Gejbriela. Vise kao prvoklasnu zabavu...
A to da se svira dobro...
Ja ne bih smeo da tvrdim za 90% stranih bendova da sviraju lose, jer je svuda postalo normalno da mora postojati minimum izvodjackog kvaliteta da bi o tebi uopste raspravljali kao o "bendu"
. Meni je cak i predgrupa bila odlicna i bolja od 99% domacih bendova uzivo.