Thread: Sting Ns
View Single Post
Old 20-06-2006, 10:18 PM   #17
Max
Pro Member

Default Re: Sting Ns

Naravno da su svi svirali dobro , ali po meni Sting ne treba da se " popravi " u naredne 2 godine , vec samo da radi ono sto je do sada radio . A da li je bilo boljih koncerata ( po onome sto ja zelim da cujem ) ...... Fil Kolins .....

Sting je meni kao i svima nama u srcu , ali me jednostavno nije uradio , muzicari jebu kevu , ( Dominik je cak snimio spot sa VG za neku njihovu zajednicku stvar ) i svi muzicari su j%#^li kevu ( sto je minimum i ocekivano ) ali da to nije bio STING , nego neko drugi ciju muziku ne volim i ne slusam , verovatno bih se okrenuo i otisao .....

Naravno ovo je samo licni stav .....

A bio sam na Tasmajdanu na koncertu gde je bilo 300 ljudi , svirali su Tribute to Earth Wind and Fire , Commodoresi iiiiijos jedan bend ...... e to je bilo prasenje za sve pare ..... covek ode srecan i zadovoljan sto je dao pare ......

Ne znam , mozda sam se smorio od guzve , mozda sam bio umoran , maaaadaaa ni moji drugari ( koji su super muzicari i cije misljenje cenim , a jedan od njih i poznaje bubnjara sa Berklija ) nisu bas bili pomereni . Opsta reakcija je bila ..... paaaa ok ..... bitno je da je bio Sting ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote