View Single Post
Old 19-06-2006, 05:34 PM   #5
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: kako da napravim mini studio ??

Quote:
Originally Posted by pinga
@ bogy

imam ja i svoju sobu ali ona ima previshe otvora znachi jedan ogroman prozor trodelni,2 obichnih i jedba chetvorokrilna vrata od preko 3 metra znachi praktichno nemoguce ju je lepo izolovati a ne zatvoriti neki ot tih otvora..a i sve jedno necu da svoju sobu u kojoj spavam i dolazi mi drushtvo, u kojoj zhivim da pretvorim u studio jer bi se nekako sa svom tom izlocaijom na ziodovima osecao ko u lucnici lol ok je meni moja soba al nije bash za studio.. i ono ok se ja osecam u toj maloj sobici,volim ja skuchen prostor
Ok. ok... barem znas sta volis... i to je nesto
Quote:
pur penu i stiropor sam hteo da stavim chisto da bi dekotex odvojio od zida,tj da izmedju zida i dekotexha bude josh jedan sloj nechega.. a dekotex je kao neka smesha od tkanine koja mozhe da se nanosi na sve materijale,mozhe chak i na staklo..kad se osushi dobije se sloj necheg shto bi bilo shpanski zid od tkanine ne znam kako drugachije da opishem..
Mislim da ti to nije dobro za tvoje namere... razmisli o Azmafonu... pisano je po forumu na tu temu
Pri tom ne "naslanjaj" nista iza, i ostavi "sloj" vazduha umesto stiropora.
Preko azmafona mozes ici sa, recimo, lamperijom... vec "rostilj" za lamperiju koji odvaja lamperiju od zida 5-10cm je dovoljan razmak ako stavis odmah ispod lamperije azmafon.
Quote:
pa za sada i kad pljesnem rukama u toj sobi chuje se "zhvonj" ali u njoj su zidovi prazni tako da me to i ne chudi, kontam da bi se sa ziolacijom taj "zhvonj" izgubio ..
to sto cujes je flutter, i nastaje izmedju paralelnih zidova... gradjevinari su ti bili odlicni. To je samo jedan od problema u sobama.
Quote:

ajde uzmimo da je ta sobica od 190 puta 320 sve shto imam.. zar je moguce da kako god je odradim da to nece biti to ??
Pa ima primera da ljudi naprave studio u prikolici ili na kamionu, ali mislim da je cak i to vece. Ali sta god... prostor je tvoj, i ako ces se ti lepo osecati u njemu, onda je to dovoljno, ali ne ocekuj previse.
Quote:
inache iz bg-a sam ..
Onda Azmafon

Skiciraj prostor..., i reci koliko je visok

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote